Пристрої імпульсної магнітотерапії Biomag

Компанія Biomag виробляє клінічні імпульсні магнітотерапевтичні пристрої, починаючи з 1991 року. Ці пристрої використовуються у багатьох медичних галузях. Завдяки своїй високій ефективності, постійному розвитку, якості та дизайну імпульсна магнітотерапія Biomag вже давно є однією з найпопулярніших марок на ринку. Дізнайтесь, у чому переваги цих клінічних пристроїв.

Пристрої для догляду за хворими в домашніх умовах мають низку переваг. Застосування імпульсної магнітотерапії може бути більш регулярним, тривалим та економічно ефективним у комфортних умовах вашого власного будинку. Після консультації та діагностики лікаря, а також виключення протипоказань, ми будемо раді запропонувати вам пристрої, якими можуть користуватися практично всі члени вашої сім’ї.

Компактні пристрої для домашнього користування дуже популярні не лише завдяки своїм невеликим розмірам, а й ціновій доступності. Більш того, коли мова йде про імпульсну магнітотерапію Biomag, то навіть ці легко переносимі і прості у використанні пристрої зберігають високу продуктивність, ефективність та якість застосування. Висока якість терапії завжди є основним пріоритетом для компанії Biomag.

Економічний і водночас потужний. Серія LightFit Duo є саме такою. Модуль пристрою та аплікатор місцевої дії розміщено в одному корпусі. Таке поєднання робить його найдоступнішим варіантом імпульсної магнітотерапії Biomag. Він здивує вас своєю високою ефективністю та відповідністю найвищим стандартам марки Biomag.

Lumina VET


Lumina VET – ветеринарна магнітотерапія Biomag

Ветеринарні пристрої імпульсної магнітотерапії Biomag призначені не тільки для підтримки працездатності спортивних тварин, вони також популярні у застосуванні для домашніх тварин, підтримуючи їхній стан здоров’я після перенесених травм, а також при хронічних захворюваннях. Завдяки апаратам Lumina VET ви можете застосовувати новітню імпульсну магнітотерапію не тільки у спеціалізованих ветеринарних клініках, але й у домашніх умовах.