Комплекти імпульсної магнітотерапії Biomag

Комплекти імпульсної магнітотерапії мають різні мети та призначення. В асортименті Biomag Ви знайдете комплекти, призначені для великих клінік та для приватної реабілітації. Також дуже популярними є універсальні набори для домашнього користування та набори для спортивної медицини.

Для глибокого та професійного застосування на великих ділянках тіла. Великий соленоїд SL60-P служить для глибокого впливу на організм, а трисекційний плоский аплікатор A12PM застосовується в області ніг або спини. Наступний, не менш затребуваний аплікатор – AL21 забезпечує інтенсивний вплив імпульсного магнітного поля і використовується для місцевого застосування. Комплект поставляється в жорсткому захисному футлярі L11.

Виберіть зручні для себе поверхневі аплікатори з 3D технологією та бажаною глибиною впливу на організм. Завдяки великому розміру аплікатора A12PM, його можна застосовувати на великих ділянках тіла з максимальним комфортом. Популярний соленоїд SL29 тривалий час залишався на першому місці серед аплікаторів для глибокого застосування в області плечей, колін та інших суглобів. Цей приголомшливий комплект поставляється в сумці EB4, яка забезпечує не тільки його безпечне зберігання, але й транспортування, щоб він завжди знаходився під рукою.

Отримайте запатентовану технологію 3D – універсальну, комфортну і глибоко проникну в тканини організму. За допомогою аплікатора A11P 3D та аксесуарів FIX COMBI-e ви можете проводити терапію на великих ділянках тіла з максимальним комфортом. Отвори в цьому аплікаторі також дозволяють застосовувати його в області плечового, колінного та інших суглобів. Інтенсивне магнітне поле аплікатора A6P2 з перемикачем працює точково (SPOT) або розширено (WIDE), забезпечуючи його інтенсивне застосування практично на будь-якій ділянці тіла. Захисний жорсткий футляр EB3 дозволяє легко транспортувати його.

 

 

Компактний та економічний. Універсальний і напрочуд потужний. У цьому комплекті ви отримуєте високо універсальний та затребуваний аплікатор A17P з 3D технологією. Імпульсне магнітне поле можна застосовувати до дрібних суглобів, а також області плечей або спини. Аплікатор A15P дозволяє інтенсивно застосовувати його для вирішення локальних проблем. Завдяки компактній сумці EB1 ви можете носити цей прилад скрізь із собою.

В тому самому пристрої ви отримуєте як розширену, так і локальну інтенсивну терапію. Розмір аплікатора A12PL робить його ідеальним для застосування на всьому тілі. Інтенсивне магнітне поле аплікатора A6P2, що перемикається, діє точково (SPOT) або розширено (WIDE). Спеціально розроблена сумка EB5 забезпечує необхідний захист навіть при його частому транспортуванні.

Він підходить усім і кожному, і приємно вражає своїм застосуванням. Цей комплект викликає у вас захоплення. Аплікатор A8P є не лише практичним поверхневим аплікатором для спини або суглобів, але й працює як соленоїд для глибокого застосування. У поєднанні з аплікатором A6P2 цей комплект напрочуд універсальний і підкорить вас, як і багатьох інших задоволених клієнтів перед вами. Дизайнерська валізка SBK дозволяє не тільки надійно зберігати прилад, але й легко переносити його, щоб він завжди був при вас.